Marina Florea - Cum S Uit C Te Iubesc
Te urasc pina la lacrimi,urasc ca nu ma trezesc linga tine in fiecare dimineata,urasc faptu ca nu impart fiecare secunda din viata mea alaturi de tine,urasc faptu ca nu suntem doar noi doi pe pamint,te iubesc pentru te-am intilnimt si pentru ca uneori nu ma poti suporta.
Marina Florea - Cum S Uit C Te Iubesc
Te iubesc, pentru ca asa am ales sa fac. Din miliardele de stele de pe cer, mi-am ales steaua mea, care sa-mi lumineze viata, sa ma iubeasca, pe care sa o iubesc, sa nu mai fie niciodata bezna in inima mea, sa-i pot da drumul din nou copilului din mine, sa zburde fericit si fara griji.
Nici ciocolata nu se topeste atat de repede,nici ceara din lumanarile parfumate,nici zapada din martie,pe cat de repede ma topesc eu in fata ta de dorul pentru tine.Te iubesc!
Mi-e sufletul bucata de hartie, din care timpul rupe fasii mereu. Fiecare stea poarta in sufletul ei o poveste. Privesc ades spre cer si ma gandesc la povestea vietii mele. Pe bolta sufletului meu norii plang lacrimi de fericire. In drumul spre ele, un inger cu suflet de om, mi-a asternut covor de vise curate. A avut puterea sa topeasca neaua din sufletul meu obosit si sa faca din viata mea un nou rasarit. S-a furisat pe poarta inimii mele un vis iar el l-a transformat in realitate, aratandu-mi ca fiecare om este in sine o lume, un vis in care zace o istorie a lumii. Mi-a incoltit in suflet speranta ca o samanta iar visele mele au devenit realitate, in culori de curcubeu. In fiecare dimineata aprinde cu soare lumanarile sperantelor din sufletul meu.Mi-am auzit gandurile, mi-am auzit bataile inimii si falfaitul de aripi al sufletului si am inteles cine sunt, cine esti. Mana ta imi daruieste mangaieri si reazam pentru orice durere. Ador fiecare traire, caci superba e clipa unui zambet si lacrima de fericire ce pare ca vrea sa-mi atinga obrazul. Te iubesc.
Suflet pereche suna interesant, eu te iubesc cerebral, eu am grija de mine si iti cer ca si tu sa ai grija de tine cu suficient spatiu sa ne intalnim la mijloc. Insa acum, cand scriu, nu esti langa mine pentru ca nu suntem o singura persoana ci intotdeauna doua si asta nu pentru ca ne obliga realitatea ci pentru ca asa alegem sa fim. Eu sunt in felul meu si in completarea lui, el este in felul lui si in completarea mea, nu ne confundam unul cu altul sau unul in altul ci ne imbogatim impreuna. Nu trebuie sa fie dramatica, mistuitoare, romantica sau sa te consume ca sa existe.
bi ma simt asa de usor in preajma ta,ma simt asa de protejat sunt ca un copil care se lasa invatat esti cea mai buna iubita????imi place totul la tine!!. esti asa dulce chiar si cand ma certi???esti viata mea si la inceput nu ma asteptam sa ma indragostesc dar am facuto, si acum esti ca un medicament, si daca nu il iau zilnic pot sa ma inbolnavesc.asa esti pentru mine viata mea a prins culoare de cand ai venit in lumea mea neagra si pustie a inceput sa iasa soarele in sufletul meu, a inceput sa se faca lumina si sa vad din nou ce inseamna viata, si iubirea te iubesc iubirea mea pentru tot ce faci pentru mine, te iubesc pentru ca existi si zi de zi imi arati cat de frumoasa este viata alaturi de tine. iti multumeac ca si in cele mai urate cosmaruri ale mele apari tu sa ma trezesti sa-mi zici ca ma iubesti esti ca un inger cazut din cer te iubesc printesa mea te iubesc loredana catalina cu drag iubitul tau ciofu emanuel catalin
Cea mai de folos recomadare pe care am primit-o a fost data de un psiholog la putin timp dupa un diagnostic neurologic extrem de greu de dus la nici 25 de ani. M-a invatat sa nu mi-i mai asum pe toti si pe toate si sa imi dau voie sa ma bucur de viata, sa ma iubesc mai mult si sa nu incerc sa ii mai schimb pe ceilalti. Daca eu aveam sa ma schimb, cei din jurul meu ar fi facut acelasi lucru. Nu am crezut initial, fiind medic si, deci, sceptica la astfel de variante, dar teoria oglinzilor se pare ca da roade. Cu alte cuvinte, schimbarea e in mainile noastre si ajuta pe plan medical, dar si pe plan social. Cine nu a incercat nu stie cat de bine e ? 041b061a72